Testimoniale - Cabinet psihologic si clinica psihoterapie - RENIA, Bucuresti
Skip links

Testimoniale

Fiecare client multumit ne încurajează să credem tot mai mult în misiunea noastră.

Dorim să aflăm părerea dumneavoastră.  De-a lungul ședințelor de terapie am regăsit in doamna Guțu cel mai bun ascultător, o persoană caldă și profesionistă care m-a făcut să mă simt ca în preajma unui prieten în fața căruia pot să vorbesc deschis despre problemele care mă nelinișteau. Îmi amintesc astăzi cu bucurie de progresul făcut după luni de terapie, iar tehnicile folosite de doamna psiholog au avut ca scop analizarea problemei discutate dincolo de natura ei curentă, plecând de la temei ce ar putea sta în spatele oricărei reacții și decizii, aspect ce m-a ajutat sa vad situațiile care mă îngrijorau dintr-o perspectivă mai largă. Acest lucru a fost cu atât mai benefic pentru mine deoarece m-a determinat să vad problemele identificate și discutate dincolo de prezentul în care s-au produs și să mă pot concentra asupra viitorului din poziția de cea mai bună versiune a mea. O recomand cu drag pe doamna psiholog Guțu pentru profesionalismul desăvârșit, dar mai ales pentru interesul, grija și sprijinul emoțional arătat față ce pacienții săi.

  Mihai, 27 ani

  Am apelat la ajutorul unui specialist într-un punct al vieții mele în care am realizat că am nevoie de ajutor pentru a putea să mă cunosc, înțeleg și iubesc cu adevărat. Nu a fost deloc ușor acest pas, mi-era teamă că nu voi găsi pe nimeni care să mă asculte, să înțeleagă prin ce trec şi care să știe cum să mă ajute. Primele întâlniri de terapie m-au făcut să îmi dau voie să mă deschid şi să am încredere să spun ce mă doare. Fără să mă mint, fără să mă cenzurez, pur şi simplu simțeam că este cel mai sigur şi plăcut loc unde să mă descarc de toate gândurile, ideile şi sentimentele mele negative şi să mă încarc cu o senzație plăcută şi relaxantă de liniște şi pace. Au existat şi momente grele atunci când simțeam că nu fac progrese, că tot ce făceam nu era de ajuns şi nu eram suficient de bună. Erau aceleași gânduri cu care am plecat la drum şi pe care nu puteam să le scot din bagajul imens pe care-l purtam peste tot cu mine. Dar cu pași mărunți şi siguri am putut nu să uit sau să neg aceste gânduri, ci să le accept, să le îmbrățișez şi să îmi dau voie să cred că ele nu reprezintă cine sunt eu. Încă învăț cum să fiu bine cu mine şi călătoria mea în terapie nu s-a terminat, dar am cel mai bun suport şi sprijin care să mă ajute să îmi amintesc pe parcurs ce progrese mari am făcut şi cât de departe pot ajunge şi mulțumesc pentru asta! Pas cu pas, în fiecare zi căzând şi urcând iar. Îmi doresc ca toată lumea care are nevoie să aibă oportunitatea să beneficieze de şedințe de terapie. Important e să facă acel prim pas. Să recunoască că au probleme, apoi să le comunice unei persoane cu care rezonează şi în care au încredere şi să fie deschiși zi de zi să mai facă încă un pas, apoi încă unul, pentru că această călătorie spre descoperirea de sine este pe viață. Şi ce este mai important e ce alegi să iei cu tine în bagaj.

  Laura, 20 ani

  Când am ajuns prima oară în cabinet, treceam printr-o perioada haotică, în care era nevoie să iau decizii la care nu m-aș fi gândit vreodată. Ședințele terapeutice mi-au readus fericirea pentru că m-au învățat să gândesc deschis, să-mi întrec fricile, să văd problemele cu alți ochi. Am realizat cum sa îmi înțeleg sentimentele și cum să îmi dau seama de ceea ce îmi doresc cu adevărat. Pe durata ședințelor mi-am regăsit echilibrul. Fie că este vorba de viața personală sau profesională, am reușit să am o altă perspectivă asupra lucrurilor. Despre Marina pot spune că este un om foarte înțelegător, un foarte bun ascultător, o persoană blândă, care știe exact cum sa înțeleagă nevoile oamenilor. Este un terapeut dedicat și implicat în munca sa. Prin discuții pline de încurajări a reușit să mă facă mai optimistă și mai fericită.

  Andreea, 31 ani

  Am apelat la Marina atunci când traversam o perioadă dificilă și mă simțeam pierdută. M-a primit cu jovialitatea ei aparte și în câteva ședințe m-a ajutat să ajung direct la blocajele de care mă împiedicam singură, să îmi recunosc resurse interioare pe care nu le vedeam și să îmi regăsesc drumul. Este un om cu suflet mare, un om care și-a parcurs propria călătorie interioară și asta se simte din prima clipă. A știut să asculte, a păstrat mereu un echilibru pe parcursul ședințelor și m-a condus cu atenție și blândețe spre mine. O recomand pe Marina cu toată inima oricui are nevoie de un plus în propria viață.

  Irina, 36 ani

  Am cunoscut-o pe Marina într-o perioadă în care emoțional și profesional aveam nevoie de o direcție, de îndrumare. Am apreciat felul autentic în care m-a ascultat, cu empatie și răbdare. Marina este o prezență caldă și cuprinzătoare. Alături de ea am simțit că reușesc să integrez toate aspectele mele, indiferent de natura lor. O recomand cu mare drag!

  Elena, 35 ani

  Când am auzit de terapia online, am crezut ca este o glumă. M-am gandit întotdeauna la terapie cum stau întinsă pe o canapea, spunându-mi problemele unui bătrân care scrie pe un caiet, așa cum am văzut în filme. Știam că trebuie să merg la un terapeut, dar nu am avut timp. Am fost atât de copleșită și de stresată încât m-am îmbolnăvit. În doar câteva săptămâni, după ce am apelat la serviciile Clinicii de psihologie RENIA, am reușit să mă organizez și să prioritizez lucrurile din viața mea. Încă lucrez la gestionarea timpului și a stresului, dar lucrurile sunt mult mai bune decât credeam ca este posibil.

  Mirela, 32 ani

  Am avut câteva probleme pe care trebuia să le rezolv, dar ideea de a merge la un terapeut mi se părea o nebunie. De-a lungul anilor lucrurile s-au tot agravat iar anul acesta am cedat. Am sunat în cele din urma la Clinica de psihologie RENIA cu îndoială ca nu mă va putea ajuta nimeni. Ultimele 4 luni mi-au dovedit că am greșit, că am evitat să abordez „micile probleme”. Lucrurile s-au îmbunătățit foarte mult atât acasă, cât și la serviciu. Mi-aș fi dorit să fi sunat mai devreme.

  Paul, 35 ani

  Atât fiica mea, cât și eu am avut experiențe plăcute la Clinica de psihologie RENIA. Nu ne-am simțit niciodată inconfortabili sau judecați, ba mai mult ne-au ajutat să ne depășim problemele personale. În cazul în care vom mai avea nevoie vreodată de serviciile pe care le oferă, Clinica de psihologie RENIA ar fi prima noastra opțiune.

  Tiberiu, 45 ani

  Înainte de a veni la Clinica de psihologie RENIA, nu m-am gândit niciodată că voi găsi pe cineva care să mă înțeleagă. Am greșit. Este atât de reconfortant să ai pe cineva care să te ajute și să-ți înțeleagă problemele. Nu m-a făcut niciodată să mă simt ca și cum ar fi ceva în neregulă cu mine, mai degrabă mi-a oferit mecanisme de coping, încurajare și sprijin. Recomand, deoarece bunătatea începe din momentul în care intri pe ușă.

  Ioana, 21 ani

  Am cunoscut-o pe Lavinia în urma recomandării unei prietene, în decembrie 2016, într-un moment foarte dificil al vieții mele, când anxietatea și atacurile de panică îmi acaparaseră fiecare moment al zilei. Nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Lavinia pentru că atunci am simțit că m-am reîntâlnit cu mine însămi și că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea.
  Având o fire căreia îi plăcea să fie în control tot timpul, mi-a fost foarte greu să recunosc că am nevoie de ajutor specializat. Înainte de a apela la terapie, trăiam într-o stare de teroare continuă deoarece nu înțelegeam ce mi se întâmplă și credeam că mă aflu într-o situație fără scăpare. Ședințele de terapie m-au ajutat să-mi înțeleg stările, să văd că nu sunt singura care trece prin asta – cred că este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când ne cuprinde disperarea.
  Nu cunoșteam prea multe despre anxietate, iar ea m-a ajutat sa trec mai ușor peste atacurile de panică, să le recunosc și să le conștientizez. Am simțit cu adevărat că terapia funcționează atunci când atacurile de panică au început să se reducă atât în frecvență cât și în intensitate, atunci când am reușit să-mi liniștesc mintea și să pot medita. Alături de ea, am descoperit originile anxietății mele, fricile care îi stăteau la bază (frica de moarte, de singurătate, de abandon), dar și programele mentale din spatele lor.
  Cu ajutorul Laviniei am reușit, de asemenea, să-mi descopăr latura spirituală și să găsesc sensuri noi pentru experiențele mele, deoarece terapia mergea dincolo de cabinet, prin exerciții și prin lectură. Este foarte important ca în relația terapeutică să existe conexiune cu specialistul, iar eu am simțit asta de la prima ședință. Cel mai mult apreciez la ea flexibilitatea și adaptarea constantă la nevoile mele. Nu m-am simțit în niciun moment constrânsă în procesul terapeutic (era una dintre temerile mele de dinainte să apelez la terapie), am găsit înțelegere, ghidare și sprijin de fiecare dată.
  La mai bine de 3 ani de la prima ședința, pot spune că psihoterapia mi se pare cea mai bună alegere nu doar atunci când întâmpinăm dificultăți, dar și când simțim că ne dorim să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.
  Recomand cu drag psihologul Lavinia Ghiorghe 🙂

  Medeea, 28 ani

  Matei este un om minunat! Mi-a plăcut mult perspectiva nouă pe care o aduce în ceea ce face și mi se pare că ajută cu adevărat oamenii. Exercițiile pe care le face m-au ajutat să găsesc răspunsuri la întrebările pe care le aveam!
  Îl recomand cu căldură tuturor celor care vor să se descopere și să se transforme într-o versiune mai bună a lor înșiși!

  Mădălina

  Am venit la Clinica de psihologie RENIA când eram în pragul divorțului. Din primele doua ședințe am început să vedem diferența. Comunicarea dintre mine și soț s-a îmbunătățit, am început să înțelegem care erau nevoile noastre de fapt. Aceste câteva luni ne-au deschis ochii asupra modului în care am evoluat noi, căsătoria noastră, relația noastră. Ne-a ajutat să ne cunoaștem noile noastre personalități și să devenim „partenerul nostru ideal”. Cine știa că trebuie să înveți cum să ceri, să arăți și să primești dragoste? Căsătoria noastră este mai puternică și mult mai distractivă acum. Chiar și copiii noștri petrec mai mult timp cu noi. Mai avem de reparat la relația noastră, dar suntem foarte fericiți ca am ales să facem acest pas.

  Nico, 33 ani

  Matei e convingător fiindcă are argumente și discernământ, e intuitive, molipsitor de vesel și energic! Îi pasă și se implică!

  Liliana Elena

  O perioadă lungă de timp băiatul nostru s-a luptat cu depresia și anxietatea. După multe încercări eșuate în alte locuri, fiul nostru nu și-a mai dorit deloc să vadă un psiholog. Eu și fostul meu soț am venit la Clinica de psihologie RENIA și am fost cei care am primit strategiile de cum să ne ajutăm fiul. Am simțit că în sfârșit avem speranță și după un an băiatul nostru se descurca mai bine. Mulțumim pentru ordinea și vindecarea din familia noastră!

  Anca, 45 ani

  Am ședințe săptămânale cu Alexandra la Clinica de psihologie RENIA de aproximativ 6 luni și sunt bucuria mea din fiecare săptămână. Alexandra este un ascultător excelent și reușește să creeze o atmosferă foarte destinsă în care îți este ușor să îți destăinui gânduri și trăiri pe care poate, în mod normal, ți-ar fi teamă sau rușine să ți le împărtășești. Nu m-am simțit nici o clipa judecată, ba mai mult, prin faptul că Alexandra folosește exemple de situații pe care le-a trăit personal, sentimentul de izolare și neadaptare este analizat, procesat și disipat considerabil. În experiența mea, ea este terapeutul ideal pentru a procesa problemele și urmările lăsate de o copilărie zbuciumată sau relații abuzive. Pe baza informațiilor pe care i le-am dat despre mine, mi-a explicat foarte bine motivele din care am căpătat anumite tipare de comportament, dar și cum oamenii din viața mea, care au contribuit la formarea tiparelor mele, și le-au format pe ale lor, făcându-mă astfel să înțeleg că toți suntem susceptibili la traume și ca mult din răul pe care oamenii și-l fac unul celuilalt este doar un mecanism de autoapărare și nu mereu pură răutate. Alexandra îți pune întrebări cheie în urma cărora tu încet-încet începi să te descoperi, indiferent de cât erai de deconectat de propriile nevoi și conectat la ale celor din jur. Dar cel mai important este că se simte cât de mult își dorește să ajute oamenii, se simte căldura, motivației ei. La sfârșitul ședințelor, mereu plec știind la ce trebuie să lucrez, simțindu-mă mult mai ușurată și cu un sentiment de speranță. O recomand cu toată inima!

  Iulia, 34 ani

  Matei m-a ajutat să-mi înțeleg sabotorii și că aceștia au la bază o calitate dusă la extrem. Am înțeles că doar lucrând zi de zi cu mine pot să diminuez influența acestor sabotori. Am învățat de la Matei că prin exerciții simple și la îndemână pot reuși să deconectez mintea de la un factor stresant și cu o pregătire prealabilă să reacționez diferit, mai bine pentru mine și pentru modul în care mă simt. Mulțumesc, Matei! Recomand cu căldură!

  Larisa

  Recomand cu 5 stele Clinica de psihologie RENIA. Psihologul Lavinia a reușit să mă determine să mă deschid, iar ședințele de psihoterapie le-am simțit ca pe niște întâlniri cu un prieten, nu cu un terapeut. Viziunea ei m-a ajutat să-mi schimb percepția despre relațiile sănătoase și să nu accept mai puțin decât merit. Pot spune că acum mă simt o femeie împlinită, iar la bucuria mea a contribuit într-o mare masura și Lavinia.

  Cristina, 30 ani

  Impresia pe care mi-a creat-o Matei a fost una de profesionalism, implicare și empatie. Instrumentele pe care mi le-a recomandat au fost alese plecând de la experiențele și situațiile pe care i le-am descris – așadar, încă un punct forte: această adaptare la individul din fața lui.

  Lavinia Bonciu

  Am apelat la ajutorul specialistului la Clinica de psihologie RENIA încercând să-mi dau seama ce se întâmplă cu mine, pentru că mă simțeam dezorientată, fără perspective și foarte singură. Din prima ședință m-am simțit foarte relaxată și înțeleasă. În prezent sunt în terapie cam de 7 luni, acum simt că sunt pe calea cea bună, am luat multe decizii, nu mă mai tem de oameni și de viitor. Dintre cele mai importante schimbări datorate terapiei ar fi faptul că nu îmi mai este frică de confruntări, mi-am schimbat perspectiva asupra lumii și simt în sfârșit că sunt stăpână pe viața mea. Am apreciat foarte mult la Alexandra Ene empatia, răbdarea și faptul că m-a ajutat să fac schimbări pozitive fără să taie în carne vie.
  Recomand oricui se confruntă cu astfel de probleme să meargă la terapie, iar în cazul în care primul terapeut întâlnit nu este potrivit să mai caute, dar să nu renunțe la psihoterapie, pentru că sigur poate găsi pe cineva cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

  Dana, 57 ani

  “Mă simt sincer recunoscătoare pentru că am întâlnit-o pe Lavinia pentru că ea mă ajută să evoluez și să mă vindec”. Așa sună prima binecuvântare pe care am scris-o la primul exercițiu propus de Rhonda Byrne în cartea “Magia”. O frază alcătuită din cuvinte simple, dar care cuprinde esența terapiei cu Lavinia.

  Am ajuns în cabinetul ei la recomandarea unei prietene după câteva luni de terapie la o altă clinică. Ajutorul primit acolo a fost punctul de plecare pentru ce avea să urmeze, dar simțeam că am nevoie de o altă perspectivă, de o nouă abordare. Ceea ce am și găsit în terapia cu Lavinia care durează de aproape 3 ani. Fiind încă sub șocul unei despărțiri dureroase, cu o stimă de sine foarte scăzută, confuză și anxioasă, cu o mulțime de prejudecăți și având un raport distorsionat față de propria-mi persoană și față de ceilalți, am început drumul vindecării și al evoluției pentru că voiam să știu cine sunt eu.

  Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Lavinia m-a învățat a fost să îmi validez emoțiile după o analiză a contextului care le-a generat. Odată ce mi-am acceptat emoțiile, am putut să trec la pasul următor și anume să observ ce trebuie schimbat. Odată conștientizate limitările și credințele care nu mă ajutau, am trecut la schimbarea propriu-zisă care a fost și este cea mai grea, fiind desigur îndrumată de Lavinia. Tot ea m-a făcut să înțeleg că fiecare etapă are rolul ei, că schimbarea se face în timp și cu răbdare.

  În terapia cu Lavinia apreciez cel mai mult analogiile pe care le face și care mă surprind de cele mai multe ori. Dându-mi exemple în oglindă la ceea ce îi povestesc, mă face să mă detașez și să observ contextul din exterior astfel încât este mai ușor să evaluez situațiile respective și să mă raportez corect la ele. Dar cel mai important lucru pe care l-am învățat de la Lavinia este că iubirea de sine nu este doar o vorbă în vânt. Că nu am încotro și că trebuie să mă iubesc. Că e nevoie să las deoparte frica și neîncrederea și să aleg iubirea.

  Unele bătălii se duc în tăcere și iubirea de sine poate avea diferite forme. Terapia cu Lavinia este una dintre ele.

  Raluca, 28 ani

  Matei is a brilliant coach whose compassion, understanding and patience with clients give them the advantage they need to become successful in life. His empowering support for his clients displays his mastery of the coaching profession.
  My personal experience with Matei gave me the confidence I needed to become a successful entrepreneur. Through his mentoring and positive support of my skills, I strengthened my own self-coaching ability which empowered me to believe that I can accomplish whatever dream I choose for myself in life.
  When it comes to coaching – Matei is simply a master and you will love every minute of the sessions with him!

  Vanessa M. Ruboczki

  După o experiență nereușită cu un cabinet de consiliere psihologică, eram gata să renunț la întregul concept de terapie. Am decis sa încerc din nou la Clinica de psihologie RENIA și mă bucur foarte tare că am făcut asta. Alexandra mi-a redat încrederea în psihoterapie și în mine. Recomand din toată inima!

  Ștefan, 30 ani

  Vă sfătuiesc să apelați cu încredere la serviciile Laviniei Stoian. În urma cu ceva timp eram de-a dreptul disperată că nu puteam să mă înțeleg cu copilul meu care are 12 ani. Am ajuns la această clinică la recomandarea unei prietene. După câteva ședințe relația mea cu copilul s-a îmbunătățit considerabil. Am înțeles că ceea ce cred eu că este bine pentru copilul meu nu este și adevărat. În prezent, eu și copilul meu avem o relație frumoasă, suntem prieteni, comunicăm și ne respectăm reciproc. Aș apela oricând fără să stau pe gânduri la terapie dacă aș mai avea orice problemă.

  Roxana, 38 ani

  I highly recommend Matei, if you are facing any issue regarding work, performance, personal matters, anything, just contact him. I most appreciate that every session with Matei helps me to take a step back and have a larger perspective on the issues I’m facing. I can clearly see what are the benefits and the drawbacks of the situation and most importantly, how it can help me in my growth. Big issues become simple action plans in the most natural way. Also, Matei is the most friendly and professional person.

  Raluca Socaciu

  Am avut un an foarte prost și eram gata să cedez și să renunț. De cand am venit la Clinica de psihologie RENIA mi-am găsit puterea interioară. Cariera mea este din nou pe drumul cel bun și am o relație nouă. Mai am până îmi cuceresc complet problemele, dar acum sunt în locul potrivit.  Sunt foarte bucuroasă că am făcut asta.

  Alexandra, 25 ani

  Matei is a highly-driven professional that possesses the ultimate “can do” attitude while taking on all tasks with a positive energy and smile. I highly recommend Matei for one-on-one coach sessions as well as group metamorphosis.

  Alecsandra Ioniță

  Pentru mine terapia cu Cornelia a început în urma unor probleme de sănătate, respectiv anxietate. După ce am depășit acea perioadă dificilă și neobișnuită pentru mine, am continuat să fac terapie, pentru că în urma discuțiilor aveam mai multă claritate în ceea ce îmi propuneam, în obiectivele mele atât personale, cât și profesionale, observam cum multe probleme efectiv se dizolvă. În urma terapiei se produc multe schimbări, poate uneori nu le observi imediat, însă deodată îți dai seama că lucrurile care înainte te deranjau, acum nu mai au același efect, ceva s-a schimbat în percepția ta. O recomand cu căldura pe Cornelia și îi mulțumesc pentru că a contribuit atât de mult la schimbarea mea.

  Laura, 32 ani

  Acum câteva luni mă gândeam că trebui să îmi închid afacerea pentru că nu aveam încredere în mine să fac schimbări. Clinica de psihologie RENIA a fost o ultimă soluție.  Nu aveam nici bani să plătesc un terapeut, dar am făcut-o. În doua luni am reușit să nu mai avem pierderi. Mulțumesc!

  Mircea, 28 ani

  I was proud to be mentoring Matei over the years and to see the positive impact he has on the people he works with! Highly recommend him as a very effective and gifted coach.

  Alis Anagnistakis

  Mulțumesc doamnei psiholog Cornelia Pantazi pentru ajutorul pe care mi l-a oferit prin ședințele de psihoterapie. În urma divorțului prin care trecusem îmi era foarte greu să merg mai departe și nu mai vedeam sensul vieții.

  Mihai, 36 ani

  Recomand Clinica de psihologie RENIA, am avut o experiență generală excelentă. Am trimis chiar și prietenii deoarece personalul vă tratează cu discreție și profesionalism.

  Mihai, 32 ani

  Matei și cele 7 săptămâni de program intensiv de Mental Fitness te vor ajuta să te conectezi cu sinele tău și să-ți îmbunătățești personalitatea accesând astfel resursele tale nebănuite. Programul decurge într-o atmosfera relaxantă și prietenoasă. Metoda mental fitness te stimulează să ai multă încredere în tine, să gândești pozitiv și să fii mai organizat. Recomand cu încredere!

  Adrian, 28 ani

  Am 39 de ani și sunt senior tester în domeniul IT. Am apelat la specialist pentru a mă cunoaște mai bine, pentru a gestiona eficient momentele dificile și pentru a învață să mă bucur din plin de fiecare zi din viața mea. Teodora este o persoană de încredere, caldă, blândă și sufletistă. Înainte de a o cunoaște, eram foarte stresată atât pe plan profesional, cât și personal. De câțiva ani buni de când o cunosc, am devenit mai puternică, mă cunosc mai bine, îmi acord mai multă atenție, am învățat să gestionez problemele mai ușor, am înțeles unde mai trebuie să lucrez cu mine, am înțeles ce este important pentru mine. Am învățat și învăț să mă iubesc mai mult, să mă apreciez pentru ceea ce sunt. Încerc să mă bucur mai mult și să trăiesc cât mai frumos propria viață. De când lucrez cu Teodora, nu mai sunt foarte stresată, știu ce-mi doresc, am mai mult curaj în abordarea problemelor de orice fel. Am avut o situație în familie acum un an când tatăl meu s-a îmbolnăvit și a fost necesară intervenția mea pentru a-l interna. A fost o perioadă dureroasă și foarte dificilă pentru mine. Teodora m-a ajutat foarte mult și datorită ei am suportat mai ușor, înțelegând și acționând exact cum a fost mai bine pentru întreaga familie. Îi mulțumesc pentru sinceritate, implicare și căldură sufletească. Ea a fost și este călăuzitorul meu! Sfătuiesc orice persoană să apeleze cu încredere la acest specialist, este un om minunat!

  Cristina, 39 ani

  Mi-a plăcut abordarea, naturalețea prin care a identificat o metodă de lucru, citind nevoia sau individul „din spatele cuvintelor”.

  Laura Băcanu