Servicii - Cabinet psihologic si clinica psihoterapie - RENIA, Bucuresti
Skip links

Servicii –  Clinica RENIA

Am creat o echipă variată cu servicii diversificate, astfel încât să putem oferi servicii individuale de psihoterapie destinate adulților și copiilor, cât și terapii pentru familii, cupluri și grupuri. Indiferent de natura problemei, psihoterapeutii noștri îți sunt alături.

Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Psihoterapie online

Aceasta se desfășoară ca o sesiune normală de psihoterapie, însă are loc la distanță, prin telefon sau apel video. Este extrem de utilă pentru cei care călătoresc des, pentru persoane cu probleme de mobilitate sau pentru cei care vor să beneficieze de suportul unui psihoterapeut bun în București, dar locuiesc în alte orașe.

Afla mai multe
Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA individuala

Psihoterapie individuala

Asistat de psihoterapeut în sesiunile de terapie unul la unul, vei începe să înțelegi cauzele problemelor care îți afectează viața și să construiești împreună cu acesta un plan de acțiune centrat pe nevoile tale și pe propriul tău profil psihologic.

Afla mai multe
Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Psihoterapie de cuplu

Spre deosebire de sesiunile individuale, consilierea de cuplu se centrează pe îmbunătățirea relației dintre tine și partenerul tău. Acesta reprezintă cadrul perfect pentru a învăța cum să comunici acele trăiri greu de exprimat.

Afla mai multe
Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Psihosexologie

Dificultățile sexuale pot afecta pe oricine și sunt mai frecvente decât ne imaginăm. Pentru a depăși momentele deseori stânjenitoare, am creat sesiuni speciale de psihosexologie. Acestea reprezintă cadrul perfect pentru a discuta subiectele sensibile cu un specialist, în deplină siguranță și confidențialitate.

Afla mai multe
Clinica NOA shutterstock 1642825189 terapie de familieCabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Psihoterapie de familie

Aceasta este o terapie ce implică întreaga familie, uneori chiar familia extinsă. Psihoterapeuții noștri vă vor ajuta să înțelegeți opiniile celorlalți membri ai familiei, să învățați să respectați nevoile fiecăruia și să valorificați împreună punctele forte pentru o relație de familie armonioasă.

Afla mai multe
Clinica NOA envato woman conducting childs psychological test PSRNUKL psihoterapie copiiCabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Psihoterapie copii si adolescenti

Copiii sunt ființe fragile care se confruntă la randul lor cu situații și sentimente greu de exprimat. Psihoterapia prin joacă, arte plastice și schimbul de roluri îi încurajează pe cei mici să-și recunoască și să-și exprime emoțiile, având un impact pozitiv în dezvoltarea lor ulterioară.

Afla mai multe
Clinica NOA envato emotion emoticons used by a psychologist during a D2BFM6TCabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Logopedie pentru copii

În ședințele de logopedie, prin exerciții și jocuri variate, psihoterapeuții noștri contribuie la stimularea limbajului pentru copiii care se confruntă cu tulburări de voce, pronunție și fluență. Prin dezvoltarea capacităților de comunicare, copiii vor căpăta încredere în sine.

Afla mai multe
Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Hipnoterapia

Hipnoterapia este o tehnică psihoterapeutică ce poate ușura și scurta mult procesul de vindecare a persoanei prin accesarea subconștientului. Cunoașterea intuitivă vine în completarea cunoașterii raționale și ne ajută să identificăm resursele interioare, iar prin hipnoterapie putem accesa și folosi cat mai mult din aceasta capacitate.

Afla mai multe
Cabinet Psihologic și Clinică de Psihoterapie RENIA

Life Coaching

Spre deosebire de celelalte arii ale terapiei, life coaching-ul este un proces de ghidare spre a atinge fericirea sau performanța, având la bază gândirea orientată spre soluții și obiective.

Afla mai multe
psihologie sportiva

Psihologie sportivă

Indiferent dacă îi spunem Psihologie sportivă, Mental Coaching, Antrenament mental, Pregătire mentală, Consultanță și așa mai departe, este important de știut că psihologia sportivă se află la intersecția a două mari domenii: psihologia și sportul de performanță.

Afla mai multe
consiliere parentala 1

Consiliere parentală

A fi părinte este o experiență extraordinară, însă este în același timp și cel mai dificil rol din viața de adult. Pe măsură ce copilul crește, trecem de la a-l învăța cum să meargă sau să vorbească la comportamente tot mai complexe, cum să poarte o conversație sau cum să facă față emoțiilor dificile.

Afla mai multe