Psihoterapeutii RENIA
Skip links

Psihoterapeuții RENIA

Clinica RENIA oferă acces la cei mai pregătiți psihoterapeuți și la cele mai eficiente sesiuni de consiliere și psihoterapie.

teodora simtion mic 2
Teodora Simtion
Psihoterapeut EFT (centrat pe emoții) de cuplu și familie, Psihoterapeut analitic, Psihoterapeut EMDR (psihologia traumei), Psiholog clinician

“Psihoterapia este  drumul către tine însuți, cu atuurile, resursele, calitățile și valorile tale. Este un drum fascinant, uneori anevoios, alteori dureros, însă mereu folositor și necesar ție, dacă dorești să îți consolidezi încrederea și stima de sine, să depășești momentele dificile din viață cu înțelegere și acceptare, găsind soluții benefice, să te privești  pe tine însuți cu bucurie, compasiune și iubire, asumându-ți  ceea ce ești cu adevărat. Rolul meu este să te conduc pe acest drum.”

laura spanu mic
Laura Spînu
Psihoterapeut de familie, Psihoterapeut prin joc și dramaterapie, Psiholog clinician, Educator parental

“Pentru că ne naștem în relații, suntem răniți în relații și ne vindecăm în relații, îți ofer posibilitatea de a construi un model de relație vindecatoare, în cadrul căruia să te poți descoperi, analiza, evolua și capătă încredere să duci acest model și în afara cabinetului, în viața ta de zi cu zi pentru o existență autentică, sănătoasă  și conectată.”

Alexandra Ene
Alexandra Ene
Psihoterapeut cognitiv-comportamental, Psiholog clinician

“Ceea ce mă recomandă este empatia, curiozitatea, abordarea caldă și umană, precum și dorința de a înțelege fiecare client prin prisma realității sale. Sunt de părere că relațiile dintre oameni nu sunt instantanee, ci se clădesc în timp, iar pentru asta ofer bunăvoință și deschiderea necesară. Sunt motivată în primul rând de convingerea că a-i ajuta pe alții este lucrul corect de făcut.”

Juncu Marilena Gabriela sq
Juncu Marilena Gabriela
Psihoterapeut integrativ, Psiholog clinician, Psiholog atestat în psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale

Există momente în viața în care putem să ne simțim vulnerabili, neputincioși și lipsiți de orice speranță sau rezolvare. Garantat, orice persoana aflată în pragul unei astfel de stări poate fi ridicată pe cele mai înalte culmi ale forţelor sale mentale  unde sentimentul de siguranță de sine va încolţi din mugurii propriului Eu. Astfel, rolul psihoterapeutului devine necesar, pasiunea, experiența și înțelegerea acestuia  manifestându-şi rolul categoric de sprijin, redresare și vindecare!

irina popa mic 2
Irina Ruxandra Iacob
Psihoterapeut de familie , Psiholog Clinician

”Rolul meu ca psihoterapeut este sa te însoțesc pentru o perioada, într-un moment al vieții tale, în care te confrunți cu o dificultate, în care nu ai claritate sau te simți copleșit. Scopul psihoterapiei este sa te ajute sa gestionezi situațiile provocatoare, sa gasesti soluții pentru acestea și să te repuna în contact cu propriile resurse. Psihoterapia îți oferă posibilitatea de a-ti rescrie povestea.”

Elena Adriana Negrescu mini
Elena Adriana Negrescu
Psihoterapeut cognitiv-comportamental, Psiholog clinician, Logoped, Consilier psihologic

“În ședințele de psihoterapie cu mine vei simți că ești ascultat, înțeles și că îți sunt alături în deciziile tale pentru a obține o viață echilibrată. Psihoterapia pe care o practic este personalizată în funcție de nevoile tale, iar abordarea este una plină de empatie și compasiune. Te voi sprijini să faci schimbările pe care le dorești, să treci peste dificultăți și să îți îmbunătățești viața. Dacă vrei să începi propriul tău proces terapeutic, aștept cu drag să ne cunoaștem și să lucrăm împreună.”

Cornelia Pantazi mic
Cornelia Pantazi
Psihoterapeut cognitiv-comportamental, Psihoterapeut în terapii de scurtă durată, Psiholog clinician

“Despre mine pot să spun că sunt un om norocos, că am ascultat multe povești de viață. Unele erau spuse de oameni fericiți, dar cel mai adesea le-am aflat de la oamenii care se aflau într-o dificultate. Tot ceea ce am primit de la profesorii mei, de la oamenii pe care i-am întâlnit, doresc să dăruiesc mai departe. Îmi propun să ajut, să aduc armonie, cunoaștere, fericire, iubire și un strop de înțelepciune. Îmi doresc să ajut oamenii să trăiască frumos și în armonie cu ei înșiși și cu lumea care-i înconjoară.”

Matei Stanculescu
Matei Stănculescu
Psiholog, Coach ACC, Trainer, Consilier Vocațional

“Îți ofer un spațiu sigur și un parteneriat axat pe nevoile tale. În funcție de acestea pot fi pe rând terapeutul, coach-ul, trainerul sau consilierul tău. Misiunea mea este să-ți acord tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta mai ușor la situații noi, pentru a-ți crește performanța, pentru a relaționa mai bine cu cei din jur și pentru a atinge echilibrul mental.”

oana
Oana Catalina Voicu
Psihoterapeut Integrativ

“Dacă dorești să lucrezi la starea ta de bine, aș fi bucuroasă să te însoțesc! Alături de mine, în cabinetul de psihoterapie, vei fi investit cu încredere și vei primi suport necondiționat bazat pe o relatie terapeutica autentică, ca să-ți găsești sensul sau propriul drum către împlinire, printr-un demers plin de voie bună și într-o atmosfera garantată de confidentialitate. Ca psihoterapeut sunt un partener plin de dăruire, care te poate ghida spre acea cunoaștere profundă de sine care te poate face Fericit.”

Marina poza
Marina Olimpia Stoica
Psihoterapeut centrat pe persoană, Consilier pentru dezvoltare personală

Văd psihoterapia ca pe un proces angajant de reconectare la sine, la centrul propriu, la sursa interioară de armonie, iubire și echilibru. Un spațiu și un timp în care ai oportunitatea să privești mai adânc în interior, să-ți dezvolți conștientizarea de sine emoțională, să găsești acceptare și înțelegere față de părți din tine pe care le-ai criticat sau exilat cândva, spre a-ți putea îmbrățișa în egală măsură umbra și lumina proprie și a simți mai multă deschidere, căldură și încredere atât în tine cât și în curgerea naturală a vieții.

POZA
Dana Guțu
Psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, Psiholog clinician

“Psihoterapia oferă calea spre autocunoaștere, elementul vital ca tu să ai o viața armonioasă, în primul rând cu tine. În cadrul ședințelor poți să descoperi răspunsuri care vor contribui la definirea ta, care te vor ajuta să afli cine eşti tu şi de ce te confrunți cu anumite situații pe care nu le înţelegi. Dacă de-a lungul timpului ai fost educat și învăţat ce să gândeşti, ce să simţi, cum să te porţi, ce să vrei, acum poţi să faci ceva diferit, să te reinventezi după propriile valori și dorințe. Sunt alături de tine dacă ai luat această decizie!”

Square Portratit Lavinia Ghiorghe 2
Lavinia (Ghiorghe) Stoian
Psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, Psihoterapeut Gestalt, Psiholog clinician, Formator, Supervizor

“Psihoterapia oferă calea spre autocunoaștere, elementul vital ca tu să ai o viața armonioasă, în primul rând cu tine. În cadrul ședințelor poți să descoperi răspunsuri care vor contribui la definirea ta, care te vor ajuta să afli cine eşti tu şi de ce te confrunți cu anumite situații pe care nu le înţelegi. Dacă de-a lungul timpului ai fost educat și învăţat ce să gândeşti, ce să simţi, cum să te porţi, ce să vrei, acum poţi să faci ceva diferit, să te reinventezi după propriile valori și dorințe. Sunt alături de tine dacă ai luat această decizie!”

Te asteptam in echipa noastra!

Echipa RENIA este mereu deschisă la noi colaborări. Dacă ești psihoterapeut și te identifici cu misiunea și valorile noastre, atunci am fi fericiți să ne cunoaștem.

Trimite un email la adresa contact@clinicarenia.ro în care să ne dai multe detalii despre tine și experiența ta până în prezent, iar noi îl vom studia cu atenție. În cazul în care există un loc liber în echipa și feedback-ul este unul pozitiv, vom reveni negreșit către tine.