Servicii pentru Diaspora
Skip links

Servicii pentru Diaspora

Te ajutăm să te simți aproape chiar și când ești departe!

banner diaspora

Te numeri printre milioanele de români care au ales să
trăiască în altă țară?

online therapy px x

Psihologii Clinicii RENIA te vor ajuta să te simți ACASĂ, oriunde te-ai afla!

Acum poți discuta cu un psihoterapeut, în limba ta, despre dificultățile cu care te confrunți și despre gândurile care te preocupă.

Poți învăța să nu te simți străin sau singur, să transformi dorul în dorința de a îmbrățișa noul, de a învăța să trăiești în alte condiții și a te adapta și integra mediului în care ai ales să trăiești. Vei învăța să te bucuri de alegerile tale.

Tehnologia ne permite acum să fim aproape de tine, așa cum îți sunt și rudele și prietenii din țară. Psihologul tău este la un click distanță pentru a te înțelege și ajuta să îți gestionezi emoțiile și să îți regăsești oricând echilibrul sufletesc.

Cu ajutorul nostru, vei beneficia de consiliere și psihoterapie pentru a nu te înstrăina nici de ai tăi și nici de tine însuți.

Cum funcționează?

Şedinţele se desfăşoară prin intermediul unei aplicaţii online, cum ar fi Skype, Google Meet sau Zoom, prin apel video sau audio după preferinţele tale. Ai nevoie doar de o conexiune bună la internet şi un device (telefon, tabletă, laptop) care să suporte una dintre aceste aplicaţii. O sa primești pe mail toate detalii de logare cu 24 de ore înainte.

Asigurăm confidențialitatea sesiunii, acest lucru fiind foarte important atât pentru confortul tău cât și pentru o relație terapeutică autentică și o conexiune umană bună.

Psihoterapeuții RENIA pentru Diaspora

teo
Gina Despa
PSIHOTERAPEUT SISTEMIC DE FAMILIE ȘI CUPLU, PSIHOLOG CLINICIAN

‘’A fi psihoterapeut reprezintă nu doar o meserie ci o vocație, reprezintă abilitatea mea de a mă conecta și implica activ în procesul tău terapeutic. Când accesezi amintiri, zone din viața ta mai puțin plăcute, aducătoare de suferință, ai nevoie de un însoțitor care să-ți valideze toate trăirile fără judecată, un însoțitor care să-ți ofere confort, acceptare și înțelegere, un însoțitor care să te conțină cu tot ceea ce ești și reprezinți.”

teo
Daniela Coman
Psihoterapeut în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, Psihoterapeut în psihoterapie ericksoniană în abordarea copilului, cuplului, familiei, Consilier vocațional, Psihoterapeut în terapii de scurtă durată

Dacă simți nevoia să intri într-un cadru sigur, în care să devii centrul atenției și în care nevoile, dorințele, situațiile cu care te confrunți să fie cele mai importante elemente într-o relație terapeutică plină de empatie, înțelegere, m-aș bucura să începem acest proces împreună. Îmi doresc să îți fiu ghid într-un lume interioară plină de resurse minunate pe care, cu siguranță, le ai și pe care te pot ajuta să ți le redescoperi și să le folosești pentru a crește calitatea vieții tale. Voi merge alături de tine, în ritmul tău, și împreună putem descoperi toate acele instrumente de care tu ai nevoie, într-un proces terapeutic adaptat și creat special pentru tine.

teo
Luminița Mihaela Lișcă
PSIHOTERAPEUT INTEGRATIV, HIPNOTERAPEUT, PSIHOSEXOLOG, LIFE COACH

“Pentru mine, a fi psihoterapeut nu e doar un job, ci este pasiune în cel mai simplu și pur înțeles. Experiența mea de viață m-a învățat că, în tot ceea ce ni se întâmplă, există foarte mult relativism. Tocmai această relativitate dă forță propriei noastre vieți. Este foarte importantă, însă, atitudinea pe care o avem în fața schimbărilor vieții și disponibilitatea de a învăța că, în loc să stăm și să ne lamentăm, mai bine ne suflecăm mânecile și pornim la treabă, facem ceva.“

“Dacă dorești să lucrezi la starea ta de bine, aș fi bucuroasă să te însoțesc! Alături de mine, în cabinetul de psihoterapie, vei fi investit cu încredere și vei primi suport necondiționat bazat pe o relatie terapeutica autentică, ca să-ți găsești sensul sau propriul drum către împlinire, printr-un demers plin de voie bună și într-o atmosfera garantată de confidentialitate. Ca psihoterapeut sunt un partener plin de dăruire, care te poate ghida spre acea cunoaștere profundă de sine care te poate face Fericit.”

Am experiență de peste 10 ani în tratarea stărilor de anxietate, depresie, a tulburărilor de somn cu tratament medicamentos asociat cu intervenții psihoterapeutice de tip cognitiv-comportamental. Mergem împreună pas cu pas spre ameliorarea și rezolvarea disconfortului psihic. Te-ai născut să fii autentic, nu să fii perfect!

teo
Marina Olimpia Stoica
PSIHOTERAPEUT CENTRAT PE PERSOANĂ, CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

“Văd psihoterapia ca pe un proces angajant de reconectare la sine, la centrul propriu, la sursa interioară de armonie, iubire și echilibru. Un spațiu și un timp în care ai oportunitatea să privești mai adânc în interior, să-ți dezvolți conștientizarea de sine emoțională, să găsești acceptare și înțelegere față de părți din tine pe care le-ai criticat sau exilat cândva, spre a-ți putea îmbrățișa în egală măsură umbra și lumina proprie și a simți mai multă deschidere, căldură și încredere atât în tine cât și în curgerea naturală a vieții.“

teo
Elena Adriana Negrescu
PSIHOTERAPEUT COGNITIV-COMPORTAMENTAL, PSIHOLOG CLINICIAN, LOGOPED, CONSILIER PSIHOLOGIC

“În ședințele de psihoterapie cu mine vei simți că ești ascultat, înțeles și că îți sunt alături în deciziile tale pentru a obține o viață echilibrată. Psihoterapia pe care o practic este personalizată în funcție de nevoile tale, iar abordarea este una plină de empatie și compasiune.”

teo
Teodora Stoica
PSIHOTERAPEUT SPECIALIZAT ÎN PSIHOTERAPIE SCURTĂ STRATEGICĂ

“Știu cât de valoros este un spațiu în care să te simți în siguranță, ascultat, înțeles, încurajat și în care să te poți privi cu sinceritate, din diverse unghiuri, așa că mă străduiesc să-l creez și să ți-l ofer. Deși cred în acțiune și schimbare, nu cred că acestea trebuie grăbite și, dacă e să alegi un drum, mai bine poposești, te uiți cu atenție în jur, te gândești de unde ai plecat, te mai odihnești, și-apoi decizi încotro.“

teo
Simona Nicolae
Psihoterapeut cognitiv comportamental și hipnoterapie

„Dorința mea ca psihoterapeut este aceea de a ajuta oamenii să depășească situațiile neplăcute cu care, în anumite momente, se pot confrunta. Dacă îți propui să depășești o astfel de situație eu te pot ajuta să o înțelegi și să fii în armonie cu tine așa cum ești. Vom putea parcurge împreună o călătorie de vindecare indiferent dacă te confrunți cu o situație provocantă de anxietate, o depresie, o dependență emoțională, sentiment de singurătate, dificultăți relaționale sau altceva. Deții toate informațiile și resursele necesare pentru a te simți bine, împreună le vom scoate la iveală și le vom întări.”

“Cel mai important ingredient în succesul terapiei este relația terapeutică. Stilul meu este să mă dedic, să provoc, să sprijin și să motivez. Aduc în practica mea pasiunea de a ajuta individul, cupluri și familii, în a-și înțelege, sau descoperi punctele forte. Adesea s-a demonstrat că prin terapie, oamenii își găsesc sensul de sine care a fost cumva rătăcit în călătoria lor prin viață. Cred că, prin procesul terapeutic, indivizii învață să-și accepte adevăratul potențial și să găsească sens și armonie în lumea lor. În cabinetul meu vei descoperi compasiune, o consiliere etică, pozitivă, într-un mediu sigur și lipsit de judecată.”

teo
Cornelia Pantazi
PSIHOTERAPEUT COGNITIV-COMPORTAMENTAL, PSIHOTERAPEUT ÎN TERAPII DE SCURTĂ DURATĂ, PSIHOLOG CLINICIAN

“Despre mine pot să spun că sunt un om norocos, că am ascultat multe povești de viață. Unele erau spuse de oameni fericiți, dar cel mai adesea le-am aflat de la oamenii care se aflau într-o dificultate. Tot ceea ce am primit de la profesorii mei, de la oamenii pe care i-am întâlnit, doresc să dăruiesc mai departe. Îmi propun să ajut, să aduc armonie, cunoaștere, fericire, iubire și un strop de înțelepciune. Îmi doresc să ajut oamenii să trăiască frumos și în armonie cu ei înșiși și cu lumea care-i înconjoară.”

teo
Juncu Marilena Gabriela
PSIHOTERAPEUT INTEGRATIV, PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOLOG ATESTAT ÎN PSIHOLOGIE APLICATĂ ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII NAŢIONALE

“Există momente în viața în care putem să ne simțim vulnerabili, neputincioși și lipsiți de orice speranță sau rezolvare. Garantat, orice persoana aflată în pragul unei astfel de stări poate fi ridicată pe cele mai înalte culmi ale forţelor sale mentale unde sentimentul de siguranță de sine va încolţi din mugurii propriului Eu. Astfel, rolul psihoterapeutului devine necesar, pasiunea, experiența și înțelegerea acestuia manifestându-şi rolul categoric de sprijin, redresare și vindecare!“

teo
Laura Spînu
PSIHOTERAPEUT DE FAMILIE, PSIHOTERAPEUT PRIN JOC ȘI DRAMATERAPIE, PSIHOTERAPEUT EMDR (PSIHOLOGIA TRAUMEI),  PSIHOLOG CLINICIAN, EDUCATOR PARENTAL

“Pentru că ne naștem în relații, suntem răniți în relații și ne vindecăm în relații, îți ofer posibilitatea de a construi un model de relație vindecatoare, în cadrul căruia să te poți descoperi, analiza, evolua și capătă încredere să duci acest model și în afara cabinetului, în viața ta de zi cu zi pentru o existență autentică, sănătoasă și conectată.”

"Atât din fotoliul terapeutului, cât și de pe canapeaua clientului, am experimentat psihoterapia ca pe o călătorie profundă de autocunoaștere și creștere personală. Relația de încredere și respect reciproc pe care o vom forma îți va permite să privești mai îndeaproape părțile tale vulnerabile, să le înțelegi mai bine și, în timp, să le vindeci."

teo
Angela Enache
Psihoterapeut psihanalitic, psiholog clinician

Psihoterapia psihanalitică este o metodă terapeutică care îmbină nevoia de a înțelege propria stare psihică, cu dorința de a putea da o formă în realitate a acelor lucruri pe care mintea le-a creat, dar care, nu au putut prinde o formă în realitate, asta pentru că nu a existat un suport. Pentru a putea privi realitatea propriei vieți, este necesar că înainte de toate, să o putem gândi, așadar, cu cât în mintea noastră se poate crea un spațiu mai mare de gândire, cu atât trăirile vor putea fi mai clare și în concordanță cu propria persoană. În procesul psihanalitic, rolul meu este a crea un spațiu sigur, în care gândurile să poată fi gândite și trăirile să poată fi simțite.

Vrei să începi psihoterapia?

Programează-te online
Sună la 0748.662.662
WhatsApp