Povestea Clinica RENIA - Vezi mai multe despre clinica RENIA
Skip links

Schimbă-ți gândirea și îți vei schimba viața!

Aceasta este ideea centrală după care mă ghidez și pe care încerc să o transmit mai departe în sesiunile de psihoterapie și mentorat pe care le conduc. Dezvoltarea personală este un proces continuu și reprezintă o metodă sigură care poate determina o schimbare reală de comportament.

renia clinica

Am fost întotdeauna fascinată de complexitatea minții umane, de faptul că suntem toți la fel și totuși diferiți. Mi-a plăcut să studiez legătura dintre minte, corp și conștiință și să înțeleg mecanismele care ne dictează alegerile. Mai târziu această pasiune s-a transformat în carieră și am ales să mă perfecționez ca psihoterapeut. 

Mai mult, anii petrecuți alături de clienții mei și colaborările cu cei mai buni experți din domeniu au născut în mine dorința de a creea o clinică dedicată dezvoltarii personale și regăsirii echilibrului dintre minte, corp și conștiință.

Psihoterapia poate fi considerată ca o renaștere, pentru că presupune modificarea tiparelor cognitive și comportamentale învățate anterior în așa fel încât viața ta va căpăta cu totul altă calitate. După ce treci printr-un proces psihoterapeutic, tu poți să spui despre tine că ești altă persoană, pentru că psihoterapia te învață să gândești diferit, de data aceasta în avantajul tău, iar o gândire diferită va duce la acțiuni diferite, la evoluție și bucurie.

Din acest motiv am ales numele clinicii RENIA de origine latină care înseamnă renaștere, pentru că atunci când pleci de la noi poți să spui despre tine că ai luat viața de la zero cu un mindset centrat pe a te bucura să experimentezi, nu doar pentru a supraviețui.

Am ales echipa de specialiști astfel încât să reflecte valorile în care eu cred, iar ceea ce oferim este încrederea câștigată în timp, responsabilitate și profesionalism.

Lavinia (Ghiorghe) Stoian –  Fondator Clinica RENIA

Lavinia Ghiorghe
Cornelia Pantazi mic
oana
Elena Adriana Negrescu mini
Marina poza
Alexandra Ene
Matei Stanculescu
Teodora Simtion
laura spanu mic
POZA
Juncu Marilena Gabriela sq
Irina popa mic

Clinica RENIA

Clinica RENIA oferă acces la psihoterapeuți care au câștigat încrederea clienților prin pregătire temeinică și mulți ani de experiență. Am creat o echipă variată, astfel încât să putem oferi servicii individuale de psihoterapie destinate adulților și copiilor, cât și terapii pentru familii, cupluri și grupuri

Dacă treci prin momente dificile de viață și nu știi cum să procedezi, nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Preia controlul vieții tale cu ajutorul experților RENIA. Alege un specialist din echipa noastră și pornește spre destinația ta de succes.

Fericirea nu are o rețetă universală, dar există o rețetă perfectă pentru tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta să o găsești!

Vezi Psihoterapeuții RENIA
Viziune

Mersul la psiholog atunci când ai nevoie să vorbești cu cineva este un mod de a avea grijă de tine, o emblemă a stimei de sine, iar psihoterapia este poate cel mai bun exemplu de muncă în echipă. Noi credem că doar împreună putem reuși.

Misiune

Misiunea noastră este de a face o schimbare reală, notabilă în viața ta, să te învățăm să faci față inevitabilelor provocări și schimbări. Specialiștii noștri sunt pregătiți să te susțină și să te ajute indiferent de natura problemelor cu care te confrunți.

Valori

Pasiunea pentru profesie

Toți psihologii noștri împărtășesc aceeași dorință sinceră de a cunoaște și de a ajuta, de a participa la procesul de schimbare profundă. Creșterea calității vieții începe din momentul în care apelezi la unul dintre specialistii noștri.

Empatie

 

Calitate esențială a echipei noastre, profesioniști în domeniul sănătății mintale.

Înseamnă atitudine caldă și plină de înțelegere față de oameni, sensibilitate.

Înțelegem că suntem unici și respectăm povestea
fiecărui individ.

Perfecționarea continuă

Specialiștii noștri sunt mereu la curent cu ultimele descoperiri științifice din domeniu, sunt adaptați la schimbările sociale, îmbrățișează diversitatea și varietatea trăirilor umane și investesc permanent resurse pentru a fi cu fiecare zi mai buni.