Cauți să faci ședințe de psihoterapie în București? - Clinica Renia
Skip links

Cauți să faci ședințe de psihoterapie în București?

Unele situații de viață devin mult mai ușor de gestionat atunci când nu ești singur pe drumul tău. Uneori suntem atât de adânciți în propriul mod de a vedea lucrurile, încât o schimbare de perspectivă nu poate să vină decât în prezența unei persoane care știe să pună întrebările potrivite. Cel mai bun mod de a-ți schimba perspectiva este să apelezi la câteva ședințe de psihoterapie.

Psihoterapia se adresează oricărei persoane care își dorește să învețe cum să gestioneze mai bine evenimentele din viața sa, propriile emoții și comportamente. Psihoterapia te poate ajuta de asemenea în ceea ce privește gestionarea relațiilor cu alți oameni, întrucât multe dintre dificultățile din viața de adult sunt o consecință directă a unor relații interpersonale dificile și dureroase.

Poate fi dificil să găsești un psihoterapeut bun în București, persoana în fața căreia să te deschizi și să vorbești despre tot ceea ce te frământă. Clinica RENIA vine în întâmpinarea nevoilor tale, colaborând cu specialiști aleși cu mare atenție atât în funcție de profesionalism cât și de valorile în care aceștia cred. Indiferent de specializarea lor, toți psihoterapeuții noștri cred în perfecționarea continuă, în empatie și căldura umană, precum și pasiunea pentru profesia noastră.

În mod ideal, cu toții ne-am dori să putem alege orice psihoterapeut cu care simțim că rezonăm, fără să existe limite geografice. Însă știm că în realitate drumul de la și până la cabinet contează, iar a petrece ore întregi în trafic sau în mijloacele de transport în comun nu este o plăcere. De aceea am ales locația în așa fel încât să fie ușor accesibilă din orice zonă, astfel încât tu să poți beneficia de ședințe  la un psiholog bun în București , indiferent de unde vii. Ne aflăm în zona Cotroceni, în sectorul 5, la câteva minute de stația de metrou Eroilor.

Zona în care ne situăm este una foarte liniștită, pe o străduță la doi pași de palatul Cotroceni și de Grădina Botanică București, liniștea fiind un element important pentru ca tu să poți să îți aduni gândurile fără interferențele și întreruperile cauzate de trafic, claxoane sau evenimente publice. Drumul până la cabinet poate fi parcurs printre străduțe liniștite cu case frumoase, copaci și flori.

În plus, cabinetul se află într-o clădire cu curte, în care am amenajat special un loc plăcut în care tu să poți aștepta în cazul în care ai ajuns mai devreme, în anotimpul cald. Cabinetele beneficiază de intimitate, nimeni în afară de psihoterapeutul ales de tine nu va auzi ce povestești, și bineînțeles îți garantăm confidențialitatea tuturor celor spuse.

Dacă nu te afli în București, asta nu înseamnă că nu poți beneficia de consultațiile psihologilor noștri. Serviciile clinicii RENIA sunt accesibile din toată țara și chiar și din afara ei, întrucât cei mai mulți dintre psihoterapeuții noștri oferă și servicii de psihoterapie online.

Te așteptăm cu drag la clinica noastra de psihologie din București dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, pentru că atunci când îți schimbi felul de a gândi, inevitabil îți vei schimba viața!

Articol scris de Lavinia (Ghiorghe) Stoian.

Leave a comment