Cât costă o ședință de psihoterapie? - Cabinet psihologic si clinica psihoterapie - RENIA, Bucuresti
Skip links

Cât costă o ședință de psihoterapie?


Atunci când decizi să apelezi la ajutorul unui psiholog, cu siguranță te întrebi și ce va presupune asta din punct de vedere al costurilor ședințelor. În următoarele rânduri, vom încerca să răspundem tuturor întrebărilor pe care le ai în această privință ( dar pentru orice întrebări ai și nu se regăsesc aici, te invităm să ne contactezi).

În domeniul psihoterapiei, prețul unei consultații la psiholog poate să difere mult de la un specialist la altul, în funcție de vechimea în domeniu, specializările pe care le are, și bineînțeles în funcție de cât este de căutat și recomandat de clienții anteriori. De aceea este posibil să observi discrepanțe destul de mari între diverși specialiști la o simplă căutare pe net.

La clinica RENIA, specialiștii noștri sunt aleși în funcție de criterii foarte înalte, atât din punct de vedere al calificărilor, cât și în ceea ce privește valorile personale și calitatea umană, încercând astfel să reunim sub același nume o gamă largă de servicii de top din domeniul psihologiei.

Psihoterapia individuală, poate cel mai căutat dintre serviciile din domeniul psihologiei, te va ajuta pe drumul tău indiferent de natura problemei cu care vii. La clinica RENIA vei găsi specialiști bine pregătiți și cu experiență, iar prețul unei ședințe de psihoterapie variază de la specialist la specialist, între 180 lei și 300 lei pentru ședința de 50 minute.

Psihoterapia online a luat o amploare foarte mare în contextul pandemiei, deși ea exista și înainte și este deosebit de utilă pentru persoanele care călătoresc mult, pentru cei care au un program diferit de la săptămână la săptămână sau pentru cei care nu locuiesc în București și își doresc să beneficieze de serviciile clinicii RENIA. Prețul unei ședințe de psihoterapie online în clinica noastră variază între 180 lei și 300 lei, în funcție de specialistul ales.

Psihoterapia de cuplu sau de familie are ca scop ameliorarea relațiilor între oameni, restabilirea armoniei, setarea de granițe corecte precum și obținerea și menținerea unui echilibru în dinamica de cuplu sau din familie. Costul consultației la psihoterapia de cuplu variază la clinica RENIA între 240 lei și 350 lei.

Hipnoterapia este  un tip de psihoterapie în care accesăm resursele inconștiente cu ajutorul hipnozei, un proces de relaxare, imagerie ghidată și atenție focusată. Terapia prin hipnoză contribuie la creșterea autocontrolului, diminuând în acest mod sentimentele de neputință. La clinica RENIA, costul ședinței la psiholog hipnoterapeut este între 220 și 260 lei, în funcție de specialistul ales.

Psihoterapia cu copii sau adolescenți este un serviciu menit să adreseze și să rezolve problemele specifice vârstei, să învețe atât copilul cât și părintele cum să abordeze cu succes dificultățile care pot să apară. În funcție de specialistul ales, costul unei consultații de psihoterapie este între 160 și 230 lei.

Consilierea parentală este un serviciu adresat părinților sau viitorilor părinți. A fi părinte este un rol deosebit de frumos, dar în aceeași măsură și de dificil. Când devenim părinți, deseori informațiile pe care le avem la îndemână vin exclusiv de la propriii părinți sau din cultura populară, iar unele dintre aceste informații ar putea fi eronate. Vino să înveți ce funcționează, din informații bazate pe știință, alături de unul dintre psihoterapeuții noștri. Prețul consultației la psiholog variază între 230 și 240 lei, în funcție de psihoterapeutul ales de tine.

Psihosexologia este serviciul psihologic la care poți apela atunci când întâmpini probleme de natură sexuală sau ai întrebări în legătură cu identitatea ta sexuală. Mult prea puțini dintre noi am primit încurajarea și aprobarea în a ne explora preferințele sexuale sau a avea discuții deschise despre acest subiect, considerat și azi tabu în anumite medii. Costul unei ședințe la psiholog la clinica RENIA este de 230 lei.

Articol scris de Lavinia (Ghiorghe) Stoian.

Leave a comment